Sunt uşor de folosit, puteţi crea o mulţime de lucruri cu ele şi copiii le adoră. Nu e nevoie să dai o căruţă de bani ca să ai unele, le poţi face chiar tu în casă. Iar dacă eşti pricepută la vânătoarea de comori, poţi găsi în magazine seturi de ştampile absolut adorabile şi la preţuri foarte bune.
Făcute în casă
Din cartof decupat cu forme pentru fursecuri sau formele de la plastilină sau din mere tăiate în jumătate (vezi aici articolul de anul trecut).
Din dop de plută. M-am inspirat de aici şi am făcut o felicitare similară pentru educatoarea Elizei. Nu mi-a ieşit la fel de frumoasă şi nici nu ştiu dacă a fost apreciată.
Din capace de de la diverse recipiente (în special sticlele de apă de cinci şi zece litri) şi forme din hârtie gumată.
Ştampile clasice, din comerţ
Pentru chilipiruri, vânaţi TCM-urile, magazinele second-hand care aduc şi jucării şi site-urile de jucării şi materiale pentru hobby la mâna a doua cum e Julia Toys. Ştampile noi găsiţi în mai toate magazinele online de articole pentru hobby, dar unele sunt destul de scumpe.
Din TCM, un set de 20 de ştampile de Crăciun.
Dintr-un second-hand din Iaşi (cartier Alexandru cel Bun, la barieră), un set superb de ştampile cu frunze, dăruit de o prietenă. Era nou-nouţ, în cutie sigilată.
De pe Julia Toys, un set de ştampile cu animale. Erau murdare de tuş dar le-am spălat cu Cif şi au arătat ca noi. Cred că am devenit dependentă între timp de site-ul ăsta, m-am abonat şi mereu mă uit să văd ce mai apare nou.
Voi ce ştampile aveţi?